Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ώπα... Μυρίζει σκάνδαλο στην Εθνική Τράπεζα του κ. Ταμβακάκη! Ημέτεροι μοιράζουν χρήματα αριστερά και δεξιά…

Ώπα... Μυρίζει σκάνδαλο στην Εθνική Τράπεζα του κ. Ταμβακάκη! Ημέτεροι μοιράζουν χρήματα αριστερά και δεξιά…




(Ποιος σας είπε φίλτατοι ότι έχετε το δικαίωμα να σπαταλάτε το δημόσιο χρήμα της Εθνικής Τράπεζας και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις)


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sarotikou τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεσπάσει τεράστιο σκάνδαλο με αντικείμενο τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος της Εθνικής Τράπεζας….

Συγκεκριμένα μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας με εξαιρετικά αδιαφανείς και ύποπτες ενέργειες μοιράζει τεράστια χρηματικά ποσά σε εκδοτικούς ομίλους που παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο όμιλο που ασχολείται και με ... δημόσια έργα τις τελευταίες εβδομάδες δόθηκε ένα τεράστιο ποσό εν είδει διαφημιστικής προβολής δήθεν για την προβολή της Εθνικής Τράπεζας.

Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Εθνικής Τράπεζας που διαχειρίζεται αυτά τα κολοσσιαία ποσά δεν κρατά ούτε καν τα προσχήματα. Δηλαδή, υπάρχουν χρηματικά ποσά που διακινούνται με απευθείας αναθέσεις χωρίς αξιολόγηση και χωρίς καν τη συνδρομή, την υποτυπώδη, της διαφημιστικής εταιρείας.

Το ερώτημα είναι απλό: ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, ο κύριος Ταμβακάκης, γνωρίζει όλα αυτά που συμβαίνουν ακριβώς κάτω από τη μύτη του; Είναι ενήμερος ότι παίζουν παιχνίδια με τα χρήματα του ελληνικού λαού για να εξασφαλίσουν κάποιοι οφέλη; Όλο αυτό που συμβαίνει είναι σε γνώση του πρωθυπουργού της χώρας και του υπουργού Οικονομίας που έχουν συνεισφέρει στην Εθνική Τράπεζα δεκάδες δις ευρώ για να τη σώσουν από την χρεοκοπία;

Θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι. Η κυβέρνηση έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα από το να μαζεύει τα τρωκτικά που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα της Εθνικής Τράπεζας. Νομίζουμε ότι αυτή είναι δουλειά του κυρίου Ταμβακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου